Virker bremsene dine?

2013-08-27 22.06.16Sommeren er her og vi ønsker alle kanskje å lufte godbilen en liten tur, men virker bremsene dine slik de skal.

Fikk en telefon fra en stolt eier av Rolls Royce som hadde varmgang i bremsene bak, dette er faktisk ett problem på Silver Shadow generasjonen(1965-1980).

Bremse og hydraulikkslanger skal byttes jevnlig, service intervallet er hvert 10 år eller 100 000 km.

Bremseslangene på spesielt Silver Shadow generasjonen med RR363 bremseveske har problem med at slangene sveller innvendig, dette medfører at bremsevesken ikke får strømme fritt. Bremseslangene kan også morkne og da ryker de med lekkasje som resultat.

Når returen av bremseveske ikke er fri vil bremsene dine henge seg på og resultatet kan være katastrofalt, bilen din begynner å brenne. Størst problem er det med bakbremsene.

Så før dere legger ut på tur så ta en ekstra sjekk av bremsene, kjør noen hundre meter og stopp bilen, gå en runde rundt bilen og kjenn på felgene med hånden, er felgen varm skal bilen kjøres rett hjem og bremser repareres.

Hos våre deleforhandlere finnes komplette sett med slanger slik at du får slanger til hele bilen uten å måtte leite deg gjennom hele dele listen.

En liten pekefinger fra meg, ha mange gode kjøreturer i sommer og sjekk bremsene dine.

God sommer

Hilsen Stig Roar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s