God jul og godt nytt år

nissefar-og-nissemor

Vi i RREC Norwegian Section ønsker alle en god jul og godt nytt år.

I året som har gått har vi hatt 2 flotte treff som vi kan være stolte av, Vi hadde teknisk seminar hos Auto Askim på våren og ett fantastisk 30 års jubileumsrally på Sunnmøre i august(historien kan leses under våre treff)

Neste år vil håper vi å få til teknisk seminar på våren og 24-26 august arrangerer vi Rally Romerike med besøk på Eidsvollsbygningen, Forsvarets flysamling og Eight Amcars Club. Det kommer mer informasjon om påmelding på nyåret.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s